Renovatie naar pastoriestijl

RD Repair: voordeurrenovaties

Dit is een schoolvoorbeeld van hoe een oude beschadigde pvc deur kan veranderd worden in een stijlvolle pastoriestijl voordeur. Door een vleugeloverdekkende voordeurrenovatie uit te voeren werd deze voordeur tevens veel steviger, beter isolerend en veel mooier. Bij deze woning werd tezelfdertijd ook de garagepoort in dezelfde kleur als de voordeur gelakt.

Een totale facelift !

RD Repair: voordeurrenovaties

Een voordeurrenovatie gecombineerd met lakwerken kan wonderen doen! Deze volledige afgeleefde PVC deur onderging een grondige restyling naar een pastoriestijl voordeur en terzelfdertijd werd ook de naastliggende sectionaalpoort in de nieuwe kleur gezet.

Meer stijl en charme !

RD Repair: voordeurrenovaties

Deze oubollige pvc deur werd omgevormd in een stijlvolle pastoriestijl voordeur door een voordeurrenovatie uit te voeren in Modified Wood Composite, het monteren van kruiskozijnen op het glas van het bovenlicht en het venster naast de deur eveneens te voorzien van kruiskozijnen. Deze transformatie geeft aan de woning een totaal nieuw charme.

Terug naar de authentieke stijl !

RD Repair: voordeurrenovaties

Deze moderne aluminium voordeur paste helemaal niet bij de klassieke stijl van deze stadswoning. RD Group transformeerde deze deur in een authentieke kopie van de oospronkelijke houten deur die initieel in deze woning was ingebouwd.

Replica van een oude houten deur !

RD Repair: voordeurrenovaties

Deze oude houten deur werd gerenoveerd door plaatsing van een hybride kopie van de oorspronkelijke deur, gelakt in kwartgrijze korrelstructuur lak.

Van wit naar zwart !

RD Repair: voordeurrenovaties

Een vlakke witte deur met slechts 1 sierlijst werd omgevormd naar een in glanslak gelakte zwarte voordeur met twee sierlijsten en een elegante dorpelplint. De ramen werden eveneens meegelakt in dezelfde kleur wat aan deze entree een heel chique nieuw uiterlijk geeft.

Meer stijl voor deze houten poort !

RD Repair: voordeurrenovaties

Deze houten poort onderging een transformatie naar een poort in regelrechte pastorie stijl. Bemerk de elegante plint en de stoere makelaar in Modified Wood Composite dat afgelakt werd in een kwaliteitsvolle en onderhoudsvriendelijke tweekomponenten lak.

Noblesse oblige !

RD Repair: voordeurrenovaties

Deze houten voordeur moest een renovatie ondergaan, doch was teveel aangetast door de tand des tijds. Hier werd dan nieuw ontwerp gemaakt en werd de oude houten deur vervangen door een hybride voordeur in een klassiek design dat perfect pas bij dit statige herenhuis!

Nieuwe stijl en kleur voor deze deur !

RD Repair: voordeurrenovaties

Een voordeurrenovatie kan heel aantrekkelijk zijn in combinatie van het veranderen van kleur met folie. Op de foto’s ziet u hoe zowel de voor- als de achterdeur samen met de ramen een totale transformatie ondergaan, van verweerd rood naar een klassevolle tropische houtskleur.