Nieuw kleur voor een restaurant.

De restaurants van deze keten zijn aan vernieuwing toe.  Hiervoor werd beroep gedaan op RD Group om de gevelelementen in een een nieuw en smakelijk kleur te steken !   Opdracht geslaagd !

Van verbleekt rood naar diep zwart !

RD Repair: lakwerken

Dit industriegebouw waarvan de rode ramen fel verbleekt en de kleur ook niet meer van deze tijd was, werd door RD Group herlakt in een zwarte structuurlak. Ook de industriepoorten werden aangepakt en onderaan voorzien van een strook in betongrijze kleur omdat het spatwater bij regenweer op zwart anders te zichtbaar is. Hierdoor kreeg het … Meer lezen

Van blauwgroen naar antracietgrijs !

RD Repair: lakwerken

Bij dit industrieel gebouw waren de ramen fel verbleekt naar een “appelblauwzeegroene” tint. Alle ramen en poorten werden hier herlakt in een meer hedendaagse antracietgrijze kleur.

Geef een tweede leven aan uw garagepoort !

RD Repair: lakwerken

Hier een assortiment sectionaalpoorten in diverse kleuren die sterk verweerd waren. Rd Group komt deze ter plaatse herlakken zonder te demonteren, veranderen van kleur is perfect mogelijk!

Werfschade : RD Group lost het op !

Een voorbeeld van werfschade: aannemers kleefden voor gevelwerken de ramen af met ductape in augustus en in december zat deze er nog altijd op, goed ingebakken natuurlijk. RD Group schuurde de tape weg en herlakte de hefschuiframen van deze 2 dakappartementen ter plaatse in de correcte kleur.

Een nieuwe hedendaagse tint !

RD Repair: lakwerken

Bij deze aluminium ramen was de blauwe kleur min of meer paars verbleekt. Rd Group gaf dit schrijnwerk een nieuw uitzicht in antracietgrijze kleur!

Lakken van trappen !

RD Repair: lakwerken

Bij deze woning met veranda en trap en terrasleuning paste de rode kleur niet langer meer bij de bruine ramen. Bovendien was het rood sterk verkleurd. Rd Group zette alles op een professionele manier in een nieuwe kleur. Terug goed voor vele jaren!

Van verweerd naar stralend rood !

RD Repair: lakwerken

Bij deze woning waren de gelakte PVC ramen volledig verweerd. Rd Group heeft deze ramen terug in een stralend rode kleur herlakt. Klaar voor een tweede leven!

Make-over van een verweerde pvc voordeur !

RD Repair: lakwerken

Lakwerken in combinatie met een voordeurrenovatie : deze sterk verweerde voordeur werd extra geïsoleerd, voorzien van een nieuwe voorplaat en de profielen van ramen en deur werden samen met de poort ter plaatse herlakt in een nieuwe kleur.

Lakwerk op hoog niveau !

RD Repair: lakwerken

Werfschade kunnen wij probleemloos ter plaatse herlakken. Deze vensterbanken werden door de onderaannemers fel beschadigd. RD Group herstelt deze ter plaatse in nieuwstaat en in de juiste kleur. Letterlijk werk op hoog niveau!