Een veranda bekent (nieuw) kleur !

RD Repair: mobiel folieherstel

Hier werd foliebekleding toegepast om de bruin gelakte veranda terug aan te passen aan de nieuwe betongrijze pvc ramen die recentelijk in deze woning werden geplaatst ! Ieder aluminium profiel werd ter plaatse met folie bekleed en dit met een zeer mooi eindresultaat!

Schadevoorbeelden

RD Repair: mobiel folieherstel

Hieronder nog enkele voorbeelden van verfrommelde, verweerde en losgekomen folie die nadien allemaal door RD Group werden hersteld!

Herstelvoorbeelden

RD Repair: mobiel folieherstel

Hierbij nog twee voorbeelden van folieschade die door RD Group perfect werd hersteld!

Folieherstel met voordeurrenovatie op deur en poort

RD Repair: mobiel folieherstel

Bij deze woning waren de folies van de voordeur en de garagepoort fel verweerd. Ook de planchetvulling in de deurvleugels waren volledig kapot. RD Group loste dit op met het uitdikken van de planchetten met extra isolatie en het uitvoeren van een vleugeloverdekkende voordeurrenovatie. De folies van de profielen werden volledig vernieuwd.

Herstellen van verweerde rode folie

RD Repair: mobiel folieherstel

Bij deze woning waren op de zuidkant de onderste stroken rode folie fel verweerd en losgekomen (28 jaar oud). Rd Group herstelde de beschadigde stroken zodat deze ramen er nadien terug als nieuw uitzagen!

Een gouden eik herstelling !

RD Repair: mobiel folieherstel

Bij deze PVC ramen was de gouden eik folie losgekomen en vervormd ter hoogte van de dwarsstijlen. Rd Group verwijdert eerst de beschadigde folies en na een grondige voorbereiding wordt de renovatiefolie opnieuw aangebracht. Perfect en professioneel hersteld!